Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

Havearbejde og Anlægsarbejde med sans for kvalitet

Søger du efter en anlægsgartner, som tilbyder havearbejde og anlægsarbejde? Hos Aros Haveservice anlægger og vedligeholder vi haver for private boligejere, virksomheder og offentlige institutioner. Vi har øje for de små detaljer og udfører altid vores arbejde i høj kvalitet.

Adskillige husejere i og omkring Højbjerg, Odder, Mårslet, Beder, Tranbjerg og Viby benytter allerede vores tilbud og ekspertise til at få flotte og velholdte haver. Klik videre til galleriet for at se noget af vores tidligere arbejde, eller gå ind på vores Facebookside for at følge med.

Kompetent og professionel hjælp til at få en flot have

Vi har brede kompetencer som anlægsgartner. Vi kommer gerne med idéer, råd og vejledning i forbindelse med renovering, etablering eller anlæg af have, så den bliver både flot og praktisk.

Mange af vores haveopgaver handler om hækklipning og græsslåning af​ små og mellemstore græsplæner, men vi udfører også opgaver såsom klipning af kanter og grøfter. Samtidig tilbyder vi mekanisk mosfjernelse, og vi gøder gerne plænen efter behov. Vi benytter naturligvis kun økologisk gødning.

HVAD KOSTER HAVEARBEJDE?

Vores priser for havearbejde afhænger dels af omfanget og dels af behovet for maskiner. Dertil kommer behovet for ny græsplæne, træer og beplantning. 

Det kan være rullegræs, græsfrø, hækplanter og buske med videre. Desuden skal du måske have hjælp til at bortskaffe haveaffaldet.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Vedligehold af grønne arealer, herunder lugning og/eller nedsprøjtning af ukrudt
  • Bortskaffelse af haveaffald
  • Opsætning af hegn
  • Andet havearbejde og anlægsarbejde.

Kontakt os for at høre mere om have- og anlægsarbejde

Du er velkommen til at få mere at vide om, hvad der tilbydes, og vi kommer gerne ud for at få en snak, mens vi kigger på opgaven. Herefter kan du få et uforpligtende tilbud med en god pris for have- og anlægsarbejde. 

Ring til os på telefon 22 66 66 18, eller skriv en e-mail til info@aroshaveservice.dk, så hører du fra en havemand hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429