Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

Anlægsarbejde med sans for kvalitet

Hos Aros Haveservice udfører vi have- og anlægsarbejde for private boligejere, virksomheder og offentlige institutioner. Adskillige husejere omkring Højbjerg, Holme, Mårslet, Beder, Tranbjerg og Viby benytter vores tilbud og ekspertise til at få udført et professionelt stykke arbejde, der giver et flot resultat. 

Vi har øje for de små detaljer med bestræbelser for at levere høj kvalitet. Ønsker du at se noget af vores tidligere udførte arbejde? Klik videre til galleriet eller gå ind på vores Facebookside for at følge med.

​En stor del af vores anlægsarbejde omhandler klipning af små og mellemstore græsplæner, men vi udfører også opgaver vedrørende klipning af kanter og grøfter. Samtidig tilbyder vi mekanisk mosfjernelse, og vi tilbyder også at gøde plænen efter behov. Vi benytter naturligvis kun økologisk gødning.

Kompetent og professionelt Anlægsarbejde

Som gartner har vi brede faglige kompetencer. Er behovet renovering, etablering eller nyetablering af hele haver, kommer vi gerne med idéer, råd og vejledning.

Nedenfor kan du se en liste over nogle af vores arbejdsområder:

Kontakt os for at høre mere om anlægsarbejde

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig? Ønsker du at indgå en fast aftale eller få et tilbud? 

Ring i dag på telefon 22 66 66 18, eller skriv en e-mail til info@aroshaveservice.dk, hvis du vil høre mere om vores service inden for anlægsarbejde.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429