Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

Beskæring af træer, buske og hække Med videre

Ønsker du professionel hjælp til beskæring af træer, buske og hække af en anlægsgartner? Hos Aros Haveservice har vi specialiseret os i hækklipning, træbeskæring med videre for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi tilbyder beskæring for kunder i blandt andet Aarhus, Højbjerg, Risskov og Mårslet samt mange andre steder.

Vi sikrer flotte og pæne hække, træer og buske

Vi har mange års erfaring som anlægsgartner, og derfor kan vi tilbyde træbeskæring og hækklipning, som giver de bedste betingelser for jeres træ, buske og hække. Samtidig sikrer vi, at de er pæne og flotte.

Vi har naturligvis fuld forståelse for, at der er individuelle ønsker til, hvordan træer, hække og buske skal se ud. Derfor aftaler vi i fællesskab, hvordan vi skal løse opgaven, så den bliver udført efter jeres ønsker og behov.

Beskæring af hæk hvornår?

Haveeksperterne er ikke enige om, hvornår det er bedst at beskære træer, buske og hække. Grundlæggende skal træer, buske og hække beskæres, når det er nødvendigt. Dog har vi nogle tommelfingerregler for, hvornår beskæring er allerbedst for de enkelte arter.

Ring for et tilbud på en beskæringsopgave

​Du er velkommen til at høre mere om blandt andet træbeskæring og hækklipning, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på beskæring af for eksempel træer, hække og buske.

Du kan ringe til os på telefon 22 66 66 18 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail info@aroshaveservice.dk. Så finder vi en god løsning til dig. ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429