​​Alt indenfor have og hus

​Kontakt os     |     Print

Ring til os på

Tlf: 22 66 66 18

Eller skriv til

Info@arosmultiservice.dk

​Belægningsarbejde på terrasser, indkørsler og trapper

​Aros Haveservice tilbyder belægningsarbejde i forbindelse med anlægning, renovering eller udskiftning af blandt andet terrasser, indkørsler, gangstier, trapper og parkeringspladser. Vi har mange års erfaring med belægningsarbejde især omkring Højbjerg, Tranbjerg og Mårslet. Belægningsarbejde sker typisk i forbindelse med nybyggeri af huse og ejendomme, men sker også i forbindelse med tilbyggeri og ombyggeri.

Ældre belægningsarbejde kan behøve en renovering

​Gennem tiden bliver de fleste belægninger ujævne på grund af ydre omstændigheder som for eksempel regn og frost samt almindelig brug, der påvirker underlaget. Dårligt belægningsarbejde kan også medføre, at det bliver ujævnt alt for hurtigt.

Dertil kommer, at fliserne, klinkerne eller stenene, der er brugt i belægningsarbejdet, kan blive umoderne og slidte, ligesom de kan knække her og der. Det er muligt at renovere en ujævn belægning ved at lave et nyt belægningsarbejde med de gamle materialer, men det kræver, at de gamle materialer stort set er intakte, hvis der skal komme et pænt resultat ud af opgaven.

Vi udfører belægningsarbejde efter dine ønsker og behov

​Når vi udfører belægningsarbejde, anvender vi sten og andre belægningsmaterialer efter dine behov og ønsker. Vi er klar med gode ideer samt råd og vejledning forud for opgaven for at sikre det bedst mulige resultat på kort og lang sigt. Samtidig søger vi for, at underlaget bliver i orden og fuldt ud tilstrækkeligt til de ydre påvirkninger.

Kontakt os her

Kontakt Aros Haveservice for at få mere at vide om belægningsarbejde, samt for at høre, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan ringe på telefon 22 66 66 18 eller skrive til vores e-mail på info@arosmultiservice.dk.

Ønsker du et tilbud?

​Så udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Aros Haveservice

​​CVR: 28038429

Her finder du os

Søsterhøjvej 3
8270 Højbjerg

Kontaktoplysninger