​​Alt indenfor have og hus

​Kontakt os     |     Print

Ring til os på

Tlf: 22 66 66 18

Eller skriv til

Info@arosmultiservice.dk

​Haveservice for nye og ældre huse

​Aros Haveservice udfører alle former for haveservice for blandt andet husejere i for eksempel Højbjerg, Tranbjerg og Mårslet. Haveservice kan være i forhold til at give gode råd og at lave skitser til nye haver eller omlægning af ældre haver, hvilket ofte kan blive aktuelt ved køb af et hus, hvor haven måske er forfalden, eller hvor stilen ikke passer til den nye ejer på grund af smag eller på grund af andre behov.

​Benyt vores haveservice til at få ideer til indretning

​Hvis du har bygget et nyt hus, kan du med fordel benytte vores haveservice både i forhold til indretning af haven og i forhold til gode råd om beplantning. Der kan være områder i haven, der ikke egner sig til græs, buske eller blomster, men så kan udnyttes på anden vis. Der er mange forhold at tage hensyn til, herunder jordkvalitet, skygge, omkringliggende beplantning og praktisk brug af haven.

Det kan også være, at du ikke har bygget et nyt hus eller købt et ældre hus, men at du alligevel føler, at din gamle haveindretning ikke længere er hensigtsmæssig. Du kan derved benytte vores haveservice, hvis du vil have ændret på parkeringsforholdene, lavet en swimmingpool, opført en tilbygning eller udført andre ændringer, der medfører, at haven bør reorganiseres.

Vedligeholdelse er også en del af vores haveservice

​Haveservice kan også være i forhold til almindelige vedligeholdelse af en have, herunder for eksempel græsslåning, hækklipning, lugning og nedsprøjtning samt bortkørsel af haveaffald. Det kan være led i en fast aftale eller ad hoc, når der ikke er tid til selv at ordne havearbejdet.

Kontakt os her

Ring gerne til Aros Haveservice på telefon 22 66 66 18, hvis du ønsker haveservice. Du kan også skrive til vores e-mail på info@arosmultiservice.dk for at høre mere om haveservice.

Ønsker du et tilbud?

​Så udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice er et kvalitetsbevidst firma der leverer ydelser til den rette pris.

Vi udfører arbejde inden for hus- og haveservice og er en ærlig og professionel virksomhed.

- Vi passer godt på dine ting og sikrer personligt at intet overses eller udelades og alt bliver lavet til tiden.

​Firmaoplysninger

Aros Haveservice

​​CVR: 28038429

Her finder du os

Søsterhøjvej 3
8270 Højbjerg

Kontaktoplysninger