​​Alt indenfor have og hus

​Kontakt os     |     Print

Ring til os på

Tlf: 22 66 66 18

Eller skriv til

Info@arosmultiservice.dk

Hækklipning og andet havearbejde af Aros Haveservice​

​Aros Haveservice tilbyder hækklipning for private, firmaer og institutioner i blandt andet Højbjerg, Tranbjerg og Mårslet, men også mange andre steder. Vi kan naturligvis også tilbyde andre former for havearbejde, herunder græsslåning samt nedsprøjtning og lugning af ukrudt.

Vi ordner det hele ved hækklipning

Hækklipning, inkluderer alle former for klipning, opstamning og anden vedligeholdelse af hække, buske og træer. Efter vi har udført en hækklipning, fjerner vi naturligvis alt grenaffald, men vi kan også skære det op til flis, hvis du ønsker det.

Du kan bestille hækklipning en enkelt gang, hvis hækken er vokset dig over hovedet, eller hvis du af forskellige årsager ikke har tid og overskud til den aktuelle hækklipning. Men du kan også bestille hækklipning ad hoc, når du føler, at der er brug for klipning og opstamning af dine hække, buske og træer.

Du kan bestille hækklipning ad hoc eller i en serviceaftale

​Flere vælger at bestille abonnement på hækklipning, der er en serviceaftale, hvor vi kommer i bestemte intervaller for at klippe og opstamme hække, buske og træer alt efter årstiden og andre forhold, samt naturligvis dine ønsker og behov. Du selv vælge, hvor tit hækklipningen skal udføres, for måske behøver en privatperson ikke en hyppig klipning, mens en virksomhed måske ønsker en langt hyppigere klipning.

Kontakt os

Ring til Aros Haveservice på telefon 22 66 66 18 eller skriv en e-mail til info@arosmultiservice.dk, hvis du vil høre mere om hækklipning og eventuel løbende vedligeholdelse af dine hække, buske og træer, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ønsker du et tilbud?

​Så udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice er et kvalitetsbevidst firma der leverer ydelser til den rette pris.

Vi udfører arbejde inden for hus- og haveservice og er en ærlig og professionel virksomhed.

- Vi passer godt på dine ting og sikrer personligt at intet overses eller udelades og alt bliver lavet til tiden.

​Firmaoplysninger

Aros Haveservice

​​CVR: 28038429

Her finder du os

Søsterhøjvej 3
8270 Højbjerg

Kontaktoplysninger