​​Alt indenfor have og hus

​Kontakt os     |     Print

Ring til os på

Tlf: 22 66 66 18

Eller skriv til

Info@arosmultiservice.dk

Hækklipning i høj kvalitet af alle typer hække

Hos Aros Haveservice har vi udført en del opgaver med hækklipning gennem årene. Vi kommer rundt i mange områder i omegnen af Aarhus, Højbjerg, Mårslet og Tranbjerg, hvor vores kompetencer efterspørges. Det kan både foregå hos private, erhverv eller det offentlige.

Det er meget forskelligt, hvilke ønsker der er for en hæk. Nogle vil have en stor, bred hæk - andre en lille, smal hæk. Nogle har hækken for at kunne være sig selv, mens andre har den kun for at afskærme eller opdele områder. Mulighederne og ønskerne er forskellige, og hvilken hæk, der er bedst for dig, er lige så. Ønsker du hjælp til hækklipning, så er kvaliteten i leverancen afgørende, der vil vi være det sikre valg for dig.

Mange års erfaring med hækklipning​

Det er forskelligt, om en hæk bliver klippet 1 eller 2 gange per år. Der er mange meninger, men hos Aros Haveservice tilbyder vi hækklipning efter dine ønsker og behov.​

Skal hækken skæres ned, så er vi behjælpelig med det. Når arbejdet er udført, tager vi affaldet med, og du kan slappe af på terrassen.

Vi har mange års erfaring med haveservice og hækklipning, derfor ved vi hvordan klipningen gøres mest optimalt. Søger du en professionel til beskæring af hæk, er vi parate til at hjælpe med enkeltstående opgaver såvel som faste aftaler.

Få et tilbud på klipning af hæk

Hvis du vil høre mere om hækklipning og eventuel løbende vedligeholdelse af dine hække, buske og træer, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 66 66 18 eller skrive en e-mail til info@aroshaveservice.dk.​

Ønsker du et tilbud?

​Så udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice er et kvalitetsbevidst firma der leverer ydelser til den rette pris.

Vi udfører arbejde inden for hus- og haveservice og er en ærlig og professionel virksomhed.

- Vi passer godt på dine ting og sikrer personligt at intet overses eller udelades og alt bliver lavet til tiden.

​Firmaoplysninger

Aros Haveservice

​​CVR: 28038429

Her finder du os

Søsterhøjvej 3
8270 Højbjerg

Kontaktoplysninger