​​Alt indenfor have og hus

​Kontakt os     |     Print

Ring til os på

Tlf: 22 66 66 18

Eller skriv til

Info@arosmultiservice.dk

​Have- og gartnerarbejde for private og firmaer

​Aros Haveservice tilbyder have- og gartnerarbejde for private boligejere, virksomheder og offentlige institutioner. Adskillige husejere omkring blandt andet Højbjerg, Tranbjerg og Mårslet benytter vores tilbud om have- og gartnerarbejde.

Vi tilbyder græsklipning når vi udfører gartnerarbejde

​En traditionel og typisk del af vores have- og gartnerarbejde går ud på klipning af små og mellemstore græsplæner, men det kan også være klipning af kanter og grøfter. Samtidig tilbyder vi mekanisk mosfjernelse, men vi tilbyder også at gøde plænen efter behov. Vi benytter naturligvis kun økologisk gødning.

Vi udfører også have- og gartnerarbejde i forbindelse med nybyggeri, hvor vi for eksempel kan etablere en ny græsplæne med almindeligt græs eller med rullegræs. Desuden kan vil tilbyde at reetablere en ældre græsplæne med nyt græs eller med rullegræs.

Vi tilbyder alle former for have- og gartnerarbejde

​Vi kan også tilbyde at klippe og opstamme alle typer af hække, buske og træer i forbindelse med have- og gartnerarbejde, ligesom vi kan skære grenene op til flis, hvis du ønsker det. Der er også mange, som efterspørger lugning og/eller nedsprøjtning af ukrudt, når vi udfører have- og gartnerarbejde, og det er heller intet problem. Vi kan samtidig bortskaffe alt haveaffald.

Kontakt os

Sidst, men ikke mindst, så tilbyder vi renovering, etablering og nyetablering af hele haver, ligesom vi kan komme med ideer samt råd og vejledning i forbindelse med anlæg af en ny have. Du er velkommen til at ringe til Aros Haveservice på telefon 22 66 66 18, men du kan også skrive til info@arosmultiservice.dk, hvis du også ønsker at få udført have- og gartnerarbejde.

Ønsker du et tilbud?

​Så udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Aros Haveservice

​​CVR: 28038429

Her finder du os

Søsterhøjvej 3
8270 Højbjerg

Kontaktoplysninger