Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

Firmaprofil

Aros Haveservice er din lokale haveservicepartner i Aarhus og omegn. Vi sætter stor ære i det vi laver og yder altid anlægsarbejde med sans for kvalitet og har øje for de små detaljer. Vi påtager os mange forskellige opgaver, og udfører dem både for private, erhverv og det offentlige.

Dine behov og ønsker sættes i centrum, hvorved vi sammen opnår det optimale resultat, så begge parter er glade og tilfredse. Vi ved, at haven er et samlingspunkt og et sted, man skal ønske at opholde sig i. Derfor vil vi påtage os arbejdsbyrden, så du kan nyde din have.

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, og vi går meget op i udelukkende at tilbyde noget, som vi kan stå inde for.

Står du og mangler hjælp, eller er du interesseret i vores mange tilbud og kompetencer, så klik videre på siderne for at se mulighederne. Du kan også kontakte os omkring konkrete ønsker eller forespørgsler, så kan vi sammen finde den bedste løsning.

Vi kan både lave aftaler om et enkelt projekt, vi kan udføre inden for den nærmeste fremtid, eller vi kan lave en fast aftale om hvornår og hvad vi skal vedligeholde for dig.

Ønsker du at se noget af vores tidligere udførte arbejde? Klik videre til galleriet eller gå ind på vores Facebookside for at følge med.

Ring på telefon 2266 6618 eller skriv en e-mail til info@aroshaveservice.dk i dag, og lad os se, hvad vi kan gøre for dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429