Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

Firmaprofil

Aros Haveservice er din lokale anlægsgartner i Aarhus og omegn. Hos os udfører vi altid anlægsarbejde med øje for kvalitet og de små detaljer. Vi klarer opgaver for private, såvel som for erhverv. 

Vi sætter dine ønsker og behov i centrum, så vi kan opnå det resultat, du drømmer om. Haven er for manges vedkommende et samlingspunkt - det er et sted, du skal nyde at være. Lad os klare arbejdet for dig, så du kan nyde din have igen. 

Alle vores materialer og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, og vi går meget op i udelukkende at tilbyde noget, som vi kan stå inde for.

Står du og mangler hjælp, så klik videre på siderne for at se mulighederne. Du kan også kontakte os om konkrete ønsker eller forespørgsler, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Vi kan enten lave en aftale om et enkelt projekt, eller vi kan aftale en fast tid, hvor vi kan komme og vedligeholde haven for dig. Vi ønsker at imødekomme dine behov.

Ønsker du at se noget af vores tidligere udførte arbejde? Klik videre til galleriet eller gå ind på vores Facebookside for at følge med.

Ring på telefon 2266 6618 eller skriv en e-mail til info@aroshaveservice.dk i dag, og lad os se hvad vi kan gøre for dig!​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429