Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

HÆKKLIPNING I HØJ KVALITET AF ALLE TYPER HÆKKE

Hos Aros Haveservice har vi udført en del opgaver med hækklipning gennem årene. Vi kommer rundt i mange områder i omegnen af Højbjerg, Holme, Mårslet, Beder, Tranbjerg og Viby, hvor vores kompetencer efterspørges. Det kan både foregå hos private, erhverv eller det offentlige.

Det er meget forskelligt, hvilke ønsker der er for en hæk. Nogle vil have en stor, bred hæk - andre en lille, smal hæk. Nogle har hækken for at kunne være sig selv, mens andre har den kun for at afskærme eller opdele områder. Mulighederne og ønskerne er forskellige, og ligeledes varierer det fra opgave til opgave, hvilken hæk der er bedst. Ønsker du hjælp til hækklipning, så er kvaliteten i leverancen afgørende, og derfor er vi det sikre valg for dig.

MANGE ÅRS ERFARING MED HÆKKLIPNING​

Det er forskelligt, om en hæk bliver klippet 1 eller 2 gange per år. Der er mange meninger, men hos Aros Haveservice tilbyder vi hækklipning efter dine ønsker og behov.​​

Skal hækken skæres ned, så er vi behjælpelig med det. Når arbejdet er udført, tager vi affaldet med, og du kan slappe af på terrassen.

Vi har mange års erfaring med haveserviceog hækklipning, derfor ved vi hvordan klipningen gøres mest optimalt. Søger du en professionel til beskæring af hæk, er vi parate til at hjælpe med enkeltstående opgaver såvel som faste aftaler.

BESKÆRING AF HÆK HVORNÅR?

Haveeksperterne er ikke enige om, hvornår det er bedst at beskære træer, buske og hække. Grundlæggende skal træer, buske og hække beskæres, når det er nødvendigt. Dog har vi nogle tommelfingerregler for, hvornår beskæring er allerbedst for de enkelte arter.

FÅ ET TILBUD PÅ KLIPNING AF HÆK

Hvis du vil høre mere om hækklipning og eventuel løbende vedligeholdelse af dine hække, buske og træer, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud eller pris på telefon 22 66 66 18 eller skrive en e-mail til info@aroshaveservice.dk.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429