Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

​Haveservice i højbjerg, viby og omegn

Er du husejer, og har du brug for hjælp til din have? Har du lige købt nyt hus, og haven er ikke som du kunne ønske dig? Det kan Aros Haveservice være behjælpelig med nær Højbjerg, Viby, Tranbjerg, Malling, Beder og Mårslet. Vi kan både give god råd, lave omlægning af ældre haver og selvfølgelig følge projektet til dørs indenfor haveservice. Vi kan samtidig opstille en kontrakt om fremtidig vedligehold, hvis du ønsker det.

​Benyt vores haveservice til at få ideer til indretning

​Hvis du har bygget et nyt og flot hus, skal din have passe dertil. Her kan Aros Haveservice hjælpe med gode haveservice råd i forhold til indretning og beplantning. Vi har øje for hvilke områder, der egner sig til hvilke typer for beplantning – eksempelvis græs, buske eller blomster, således at din have bliver udnyttet på bedste vis.

Har du en have, der trænger til en opgradering eller er din have ikke længere hensigtsmæssig? Her kan vores haveservice igen komme dig til gode. Vi kan hjælpe dig, så din have bliver reorganiseret, som du vil have den, så du få plads til nye parkeringsforhold, en swimmingpool, en tilbygning, eller hvad du måtte ønske dig.

Kontakt os i dag og hør mere

Uanset hvilken situation du står i, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på haveservice på enten 22 66 66 18 eller info@aroshaveserivice.dk.

Ønsker du at se noget af vores tidligere udførte arbejde? Klik videre til galleriet eller gå ind på vores Facebookside for at følge med.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429