Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

Havehjælp, havevedligeholdelse og anden haveservice

Ønsker du professionel havevedligeholdelse eller anden havehjælp og haveservice i Beder, Højbjerg eller Malling? Hos Aros Haveservice har vi stor erfaring som anlægsgartner og havemand, og vi tilbyder både vedligeholdelse, renovering og nyanlægning af haver i alle størrelser.

Vi servicerer kunder i blandt andet Højbjerg, Odder, Beder, Mårslet, Viby, Tranbjerg og omegn. Mange af vores arbejdsopgaver består af omlægning af ældre haver, hvor vi samtidig giver råd og vejledning. Derudover tilbyder vi faste aftaler på græsslåning, hækklipning og anden vedligeholdelse.

Havevedligeholdelse og anlægningen af funktionelle haver

​Måske har du bygget et nyt og flot hus, og nu skal du i gang med haven. Her kan vi hjælpe med råd og vejledning i forhold til indretning og beplantning samt med den efterfølgende nyanlægning. Vi har øje for at indrette haver med for eksempel græs, buske og blomster, så de bliver både flotte og funktionelle.

Det kan også være, at haven er misligholdt eller ikke længere er indrettet hensigtsmæssig. Her kan vi også hjælpe. Vi kan endvidere omlægge haven, hvis der skal være plads til mere parkering, en swimmingpool eller måske en tilbygning.

Derudover tilbyder vi alt fra mindre havehjælp til løbende havevedligeholdelse, hvor vi slår græs, klipper hæk og ordner alt andet i haven. Du kan klikke videre til galleriet for at se noget af det arbejde, som vi tidligere har udført. Du kan også følge med på vores Facebookside.

Få et uforpligtende tilbud på haveservice og anden havehjælp

Fortæl os, hvad der søges, og hør, hvad der tilbydes. Vi tager gerne en snak om vores ydelser og priser inden for havehjælp, og vi kommer gerne ud for at se på din have og for at få en snak. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for havevedligeholdelse eller anden haveservice i Beder, Højbjerg eller Malling.

Du kan ringe på telefon  22 66 66 18 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail info@aroshaveserivice.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429