Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

Opsætning af hegn, stolper og havehegn

Leder du efter en anlægsgartner, som har erfaring med opsætning af hegn? Hos Aros Haveservice har vi stor erfaring med at opsætte stolper og havehegn i haver og andre grønne områder. Vi udfører altid vores arbejde i høj kvalitet, ligesom vi altid har sans for detaljerne.

Vores kunder er typisk private boligejere, virksomheder og offentlige institutioner i blandt andet Højbjerg, Odder, Beder, Mårslet, Tranbjerg og Viby. Du kan klikke videre til galleriet for at se eksempler på tidligere arbejdsopgaver med opsætning af hegn, og du kan følge med på vores Facebookside.

Vi råder og vejleder om de mange muligheder ved opsætning af hegn

Der er mange muligheder, når hegnet skal udskiftes, eller når der skal laves et nyt havehegn eller læhegn. Dels skal det passe til haven, og dels skal man afklare, hvad formålet er. 

Skal det forhindre børn i at løbe ind til naboen eller ud på vejen? Skal det holde hunden inde eller andre hunde ude? Skal det skærme mod vinden, eller skal det forhindre folk i at kigge ind? Eller er formålet mere æstetisk?​

Vi råder og vejleder gerne om mulighederne ved opsætning af hegn, herunder type, træsort og tykkelse på de ønskede stolper. Vi kan også gennemgå de forskellige priser, og vi tager meget gerne en snak om krav til vedligeholdelse. 

Det er populært med havehegn, som stort set er vedligeholdelsesfrie, men der er også mange, som lægger mest vægt på det æstetiske.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn

Kontakt os gerne for at få en snak om de mange muligheder. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for opsætning af hegn, når vi har fundet frem til, hvad du ønsker. 

Du kan ringe til os på telefon 22 66 66 18 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@aroshaveservice.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429