Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

Træbeskæring og træfældning med fokus på sikkerhed

Leder du efter en professionel anlægsgartner til en opgave med træbeskæring eller træfældning? Hos Aros Haveservice fælder og beskærer vi træer for private og erhverv i blandt andet Højbjerg, Odder, Mårslet, Beder, Viby, Tranbjerg og omegn. Vi har mange års erfaring og er specialister i en lang række ydelser inden for haveservice.

Det kan være et større arbejde at beskære eller fælde et træ, og derfor bør opgaven varetages af en professionel. Vi har de rette kurser og redskaber, ligesom vi følger strenge sikkerhedsprocedurer. Dermed kan vi fælde eller beskære dit træ på sikker vis. Derudover har vi alle de lovpligtige forsikringer.

Vi fjerner og beskærer alle slags træer, buske og krat

Træer vokser, og det er vigtigt at holde styr på dem. Før eller siden kan det blive nødvendigt at beskære træet. Beskæring af træer handler ofte om at fjerne nogle grene, men vi kan også skære træer tilbage, så de bliver mindre. Herefter vil de vokse sig flotte igen.

Et træ kan også stå i vejen, eller en af de mange storme kan have ødelagt træet. Eller det kan være angrebet af en sygdom. Vi tilbyder fældning af træer, uanset om de er døde, syge eller står i vejen. Vi beskærer og fjerner også buske og krat.

Hvad koster træfældning?

Vores priser for træfældning afhænger af træets størrelse. Der kan for eksempel være behov for særligt udstyr. Samtidig afhænger prisen af, hvad der skal ske med stammen og grenene. Det samme gælder for vores priser for træbeskæring. 

Få et uforpligtende tilbud på træbeskæring eller fældning

Vi tager gerne en snak om, hvad du ønsker, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven, hvis der er tale om en kompliceret opgave. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en god pris for enten træfældning og træbeskæring. Samtidig kan vi aftale, hvornår vi skal udføre opgaven.

Du kan ringe til os på telefon 22 66 66 18, eller du kan skrive til e-mail info@aroshaveservice.dk.

Du er også velkommen til at se tidligere arbejdsopgaver i vores galleri og at følge med på vores Facebookside.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429