Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

Træfældning og beskæring med fokus på sikkerhed

Hos Aros Haveservice tilbyder vi professionel træfældning hos private og erhverv i Højbjerg, Holme, Mårslet, Beder, Tranbjerg og Viby. Vi har mange års erfaring med fældning af alle træsorter og er specialister i en lang række ydelser inden for haveservice.

Har du brug for kompetent fældning af træer, hvor sikkerheden er i top, tager vi gerne et kig på opgaven. At fælde et træ er et stort arbejde og et endnu større ansvar. Derfor bør du aldrig selv give dig i kast med det, men i stedet kontakte en professionel. Vi har de rigtige redskaber og følger strenge sikkerhedsprocedurer, så dit træ fældes på den rigtige og sikre måde. Derudover har vi alle de lovpligtige forsikringer og kurser, så vi kan beskære eller fælde, som du ønsker.

Professionel træfældning uanset træets størrelse

Træer vokser, og det er vigtigt at holde styr på dem. Hvis dit træ skal stå flot i mange år, bliver det nødvendigt at beskære træet. At beskære træet vil sige, at nogle af grenene fjernes, eller træet generelt skæres tilbage, så det bliver mindre og igen kan vokse flot op.

De sidste par år har Danmark haft mange storme, som har været hårde ved træerne. Det har resulteret i, at nogle træer er døde - og så skal de fældes.

Beskæringeller træfældning behøver ikke kun handle om træer – det kan også være buske eller krat, som skal beskæres eller fjernes. Uanset hvilken type du har i din have, og hvilken situation du står i, er Aros Haveservice klar til at hjælpe dig.

Hvad koster træfældning?

Mangler du en dygtig specialist med erfaring i træfældning, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud og pris.

Vi kan kontaktes på telefon 22 66 66 18 eller e-mail til info@aroshaveservice.dk.

Ønsker du at se noget af vores tidligere udførte arbejde? Klik videre til galleriet eller gå ind på vores Facebookside for at følge med.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429