Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

Erhvervsservice med fokus på kvalitet


​Hos Aros Haveservice tilbyder vi at stå for vedligeholdelse og pleje af jeres udearealer. Med placering i Aarhus Syd har vi mulighed for at dække omegnen, herunder Højbjerg, Holme, Tranbjerg, Beder, Malling og Mårslet.

Vi leverer altid et ordentligt stykke arbejde til tiden. Vi sørger for, at kvaliteten er høj ved det udførte arbejde. Vores fokus er på dig og din virksomhed. Derfor afsætter vi god tid til at snakke om dine behov.

Det kan vi tilbyde

Vi udfører primært erhvervsservice for virksomheder og boligforeninger. Ved samarbejde indgår vi en aftale, der opfylder jeres krav til os som jeres anlægsgartnere. Neden for kan du læse nærmere om de services, vi ofte udfører.

Vi tilbyder bl.a.:

​Aros Haveservice sørger for at rydde pænt op, når arbejdsopgaverne er udført. Vi tager alt haveaffald med os. Vi sørger for, at dine udearealer ser indbydende og velholdte ud.

Kvalitetsarbejde til tiden

Hos Aros Haveservice garanterer vi en god behandling. Kontakt os gerne, hvis du ønsker et tilbud på erhvervsservice nær Aarhus Syd. Du er velkommen til at kontakte os via tlf. nr. 22 66 66 18 eller på info@aroshaveservice.dk, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Til erhverv og boligforeninger kan vi tilbyde en årsaftale ved ønske. Kontakt os gerne, hvis du vil vide nærmere om vores årsaftaler til erhverv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429