​​BELÆGNINGSARBEJDE til ny terrasse, indkørsel eller sti

Skal du have ny belægning, fx i forbindelse med 

renovering, udvidelse eller udskiftning af terrasser, indkørsler og trapper?

Så er du kommet til den rette.

Vi udfører belægningsarbejde i Aarhus og omegn, herunder i 

Højbjerg, Holme, Mårslet, Beder, Aabyhøj, Tranbjerg og Viby.

BELÆGNING TIL ALLE HAVENS OMRÅDER​

Har du et ønske om at få lagt belægning et sted på din ejendom, har du mange muligheder for at vælge belægning, der passer til netop din smag.

Vi rådgiver gerne om dine muligheder, så du selv kan være med til at vælge den rette løsning til dine forventninger. ​ Vi har tidligere udført mange af denne slags opgaver, så vi har stor ekspertise på området.

Ønsker du at se noget af vores tidligere udførte arbejde? Klik videre til galleriet og få inspiration til dit næste projekt.

Derfor skal belægningen udskiftes

Der er mange årsager og anledninger til, at der skal udføres belægningsarbejde. Fliserne, klinkerne eller stenene bliver slidte, og nogle går i stykker.​

Tiden flyver afsted, og belægningerne bliver ujævne på grund af ydre omstændigheder. ​Regn, frost og rødder fra træer og buske samt almindelig brug påvirker både underlaget og overfladerne og kan ødelægge belægningen og dens stabilitet.

Lad os hjælpe dig med alt det hårde manuelle arbejde, som vi har mange års erfaring med. Vi er et kvalitetsbevidst firma, der udfører belægningsarbejde med stor præcision og sikrer et flot og moderne resultat, du vil glædes over mange år ud i fremtiden.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES ARBEJDE

Hos Aros Haveservice står vi klar med råd og vejledning omkring de bedste løsninger og muligheder inden for flisebelægning. Hvis du har spørgsmål til vores priser eller ydelser, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Få et uforpligtende tilbud!

- Vi vender hurtigst muligt tilbage

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger

Aros Haveservice

Byagervænget, 8330 Beder​

Telefon: 22 66 66 18

E-mail: info@aroshaveservice.dk

Om firmaet

​Er du på udkig efter en erfaren og omhyggelig gartner? Vi udfører haveservice i Højbjerg, Holme, Mårslet, Beder, Tranbjerg og Viby. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.