Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

​​Belægningsarbejde udføres i flot kvalitet

​Hos Aros Haveservice tilbyder vi professionelt belægningsarbejde i Højbjerg, Holme, Mårslet, Beder, Tranbjerg og Viby. Det kan være i forbindelse med anlægning, renovering, udvidelse eller udskiftning af terrasser, indkørsler, trapper og parkeringspladser, og lignende.

Hegn, højbede og støttemure er ingen hindring for vores arbejde. Har du et ønske om at få lagt belægning et sted på din ejendom, har du mange muligheder for at vælge belægning, der passer til netop din smag. Vi rådgiver gerne om dine muligheder, så du selv kan vælge den rette løsning til dine behov. ​ Vi har tidligere udført mange af denne slags opgaver, så vi har stor ekspertise på området. 

Ønsker du at se noget af vores tidligere udførte arbejde? Klik videre til galleriet eller gå ind på vores Facebookside for at følge med.

Hvorfor få udført belægningsarbejde?

Tiden flyver afsted, og belægningerne bliver ujævne på grund af ydre omstændigheder. ​

Regn, frost og rødder fra træer og buske samt almindelig brug påvirker både underlaget og overfladerne og kan ødelægge belægningen og dens stabilitet.

Fliserne, klinkerne eller stenene bliver slidte og umoderne, og nogle knækker.​ Lad os hjælpe dig med alt det hårde manuelle arbejde, hvori vi har mange års erfaring som anlægsgartner. Vi er et kvalitetsbevidst firma, der udfører belægningsarbejde med stor præcision og sikrer et flot resultat, så du sikkert kan færdes i din have.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde

Der er mange årsager og anledninger til, at der skal udføres belægningsarbejde. Hos Aros Haveservice står vi klar med råd og vejledning omkring de bedste løsninger og muligheder. ​

Ring for at høre mere om belægningsarbejde i dag på telefon 22 66 66 18, eller skriv en e-mail til info@aroshaveservice.dk. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud og pris på din opgave.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429