UDNYT NIVEAUERNE I HAVEN MED EN STØTTEMUR

Ønsker du at få etableret en støttemur i din have? Så er du havnet det rette sted.​

Vi tilbyder opbygning af størremure i Aarhus og omegn, herunder i blandt andet Højbjerg, Holme, Mårslet, Beder, Aabyhøj, Tranbjerg og Viby.

Hvis din have har flere niveauer, eller du ønsker at afskærme dele af din have, er en støttemur en god idé. Hos Aros Haveservice har vi mange års erfaring med at bygge støttemure, og derfor kan vi også vejlede dig om materialevalg samt støttemurens type og størrelse.

​​VÆLG MELLEM FLERE FORMER FOR STENSÆTNING

Når du skal have bygget en støttemur, skal du træffe en række valg om materialer og udseende. Nogle gange vil terrænforskellene i din have diktere støttemurens højde, men hvis du anlægger en have fra bunden, kan du ofte selv være med til at skabe det samlede udtryk, herunder støttemurens højde.

​Hvis du ønsker et rustikt udtryk, kan støttemuren anlægges med store granitsten, men den kan også bygges med betonsten, mursten eller endda træ, hvis du går efter et mere “naturligt” udtryk.

​VIL DU HAVE ET TILBUD PÅ ETABLERING AF STØTTEMUR?

Vi står til rådighed, hvis du har en anlægsopgave, der skal udføres med omhu og sans for detaljen. Har du spørgsmål til en konkret opgave eller vores priser, er du altid velkommen til at ringe 22 66 66 18 eller skrive info@aroshaveservice.dk, så udarbejder vi et skræddersyet tilbud.