VI BYGGER INDKØRSLER MED GRUS, FLISER OG STEN​

Skal du have lagt ny indkørsel? Så er du landet det rette sted.

Vi arbejder i Aarhus og omegn, heriblandt i Højbjerg, Holme, Mårslet, Beder, Aabyhøj, Tranbjerg og Viby. ​​

Aros Haveservice har stor erfaring med anlægsarbejde, og en af vores kernekompetencer er indkørsler.

​Når du skal have bygget ny indkørsel, er der flere muligheder, hvad angår belægning. Du kan vælge mellem flere typer for grus, fliser og ​sten alt efter, hvad du foretrækker, og hvad der passer til din bolig og have.

​SPECIALISTER I GRANIT

​Hvis du ønsker et mere rustikt udtryk, kan vi opbygge din indkørsel med granitsten, f.eks. som indramning af grus eller fliser. Der er rigtig mange muligheder, hvis du kunne tænke dig at bruge granit i din nye indkørsel, og vi vejleder dig gerne om materialer, priser og designs.

​Aros Haveservice har arbejdet med granit i mange år, og derfor kan vi hurtigt præsentere dig for en løsning, der lever op til dine ønsker.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du mangler inspiration til din nye indkørsel, kan du klikke ind på vores galleri og se eksempler på tidligere projekter, vi har lavet.

​Du er altid velkommen til at ringe 22 66 66 18 eller skrive til os info@aroshaveservice.dk, hvis du vil høre mere om vores arbejdsområder. Så snart vi har hørt mere om dine behov, udarbejder vi et skræddersyet tilbud på din opgave.