TRÆBESKÆRING OG TRÆFÆLDNING MED FOKUS PÅ SIKKERHED

Leder du efter en professionel anlægsgartner til en opgave med træbeskæring eller træfældning?

Så er du kommet til det rette sted. Vi fælder og beskærer træer i Aarhus og omegn, herunder Højbjerg, Holme, Mårslet, Beder, Aabyhøj, Tranbjerg og Viby.

​Det kan være et større arbejde at beskære eller fælde et træ, og derfor bør opgaven varetages af en professionel. Vi har de rette kurser og redskaber, ligesom vi følger strenge sikkerhedsprocedurer. Dermed kan vi fælde eller beskære dit træ på sikker vis. Derudover har vi alle de lovpligtige forsikringer.​

VI FJERNER OG BESKÆRER ALLE SLAGS TRÆER, BUSKE OG KRAT

Træer vokser, og det er vigtigt at holde styr på dem. Før eller siden kan det blive nødvendigt at beskære træet. Beskæring af træer handler ofte om at fjerne nogle grene, men vi kan også skære træer tilbage, så de bliver mindre. Herefter vil de vokse sig fyldige og flotte igen.

Et træ kan også stå i vejen, en af de mange storme kan have ødelagt træet, eller det kan være angrebet af en sygdom. Vi tilbyder fældning af træer, uanset om de er døde, syge, blokerer for lys eller lignende. Vi beskærer og fjerner også buske og krat.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TRÆBESKÆRING ELLER FÆLDNING

Skal vi hjælpe dig med at fælde eller beskære et eller flere træer i din have? Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere. Så snart vi har hørt mere om din opgave, udarbejder vi et uforpligtende tilbud på træfældning til dig.