BESKÆRING AF TRÆER, BUSKE OG ANDRE BEPLANTNINGER

Ønsker du professionel hjælp til beskæring af træer, buske og hække af en anlægsgartner? Det kan vi hjælpe dig med.

Vi tilbyder beskæring for kunder i Aarhus og omegn, herunder i Højbjerg, Holme, Mårslet, Beder, Aabyhøj, Tranbjerg og Viby.

Hos Aros Haveservice har vi specialiseret os i beskæring af buske og træer. Med vores hjælp vil din have se nydelig ud hele året rundt, og dine træer vil ikke skygge for de områder i haven, hvor du ønsker at nyde solen eller den gode udsigt. Ønsker du træerne helt fjernet, kan vi også hjælpe med træfældning.​

​Er du nysgerrig på, hvad dine muligheder er? Tag et kig på vores tidligere projekter, som du finder i vores galleri.

FLOT OG PRAKTISK BESKÆRING AF TRÆER OG BUSKE

Vi har mange års erfaring som anlægsgartner, og kan derfor tilbyde beskæring, som giver de bedste betingelser for jeres træer og buske. Samtidig sikrer vi, at de er pæne og flotte.

Vi har naturligvis fuld forståelse for, at der er individuelle ønsker til, hvordan træer og buske skal se ud. Derfor aftaler vi i fællesskab, hvordan vi skal løse opgaven, så den pågældende beskæring bliver udført efter jeres ønsker og behov.

INDHENT ET TILBUD PÅ EN BESKÆRINGSOPGAVE

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at drøfte et konkret projekt, eller hvis du vil høre mere om dine muligheder for at få en fast serviceaftale på beskæring af træer og buske.