HÆKKLIPNING I HØJ KVALITET – VI KLIPPER ALLE TYPER HÆKKE

Leder du efter en anlægsgartner, der kan vedligeholde dine hække? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Aros Haveservice klipper vi hække i Aarhus og omegn, herunder Højbjerg, Holme, Mårslet, Beder, Aabyhøj, Tranbjerg og Viby.

EN HÆK TIL ALLE SLAGS HAVER OG BOLIGER

Det er meget forskelligt, hvilke ønsker der er til hækkens beskæring og form. Nogle vil have en stor, bred hæk – andre en lille, smal hæk. Nogle har hækken for at kunne værne om privatlivet, mens andre har den kun for at afskærme eller opdele områder.

Der er således mange muligheder, og derudover varierer den ideelle løsning fra hæk til hæk og have til have. Hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi tilbyder, kan du tag et kig på vores galleri, hvor du kan se billeder fra vores tidligere projekter.

​BESKÆRING AF HÆK – HVORNÅR?

Haveeksperterne er ikke enige om, hvornår det er bedst at beskære hækken. Det er forskelligt, om man foretrækker at klippe hækken én eller to gange årligt. Grundlæggende skal hække beskæres, når det er nødvendigt. Dog har vi nogle tommelfingerregler for, hvornår beskæring er mest optimal for de enkelte arter.

​Skal hækken skæres ned, kan vi også varetage denne opgave. Når arbejdet er udført, tager vi affaldet med, og du kan slappe af på terrassen.

​FÅ ET TILBUD PÅ KLIPNING AF HÆK

Hvis du vil høre mere om hækklipning og løbende vedligeholdelse af dine hække, buske og træer, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere eller indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.