Fokus på høj kvalitet    Vi har kunden i fokus    Råd og vejledning​​

​Ny terrasse

Overvejer du at få anlagt en ny terrasse? Hos Aros Haveservice er vi specialister i lægning af terrasser, og det kan for eksempel være en overdækket træterrasse eller enhver anden form for ny terrasse. Vi anlægger og bygger terrasser for kunder i blandt andet Højbjerg, Holme, Mårslet, Beder, Tranbjerg og Viby samt mange andre steder.

Mange muligheder såsom træ, granit eller fliser

Der er mange muligheder, når du skal have en ny terrasse. Måske har du købt et nybygget hus, hvor der slet ikke er en terrasse, eller måske ønsker du at få udskiftet den gamle. Eller måske er terrassen for lille, og du ønsker at få den bygget større. Vi kan også lave en overdækning på den gamle.

Vi har stor erfaring som anlægsgartner, og vi rådgiver gerne om valg af materialer, design med videre. 

​​

Du kan kigge i vores galleri for at få inspiration.

Hvad koster en ny terrasse?

Vores pris for en ny terrasse afhænger af mange faktorer, som for eksempel hvorvidt den skal være overdækket, og om gulvet skal være af træ, granit eller fliser. Dertil kommer størrelsen samt bundforhold med videre, herunder eventuelle læhegn.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at få mere information om de forskellige muligheder, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud og en pris på en ny terrasse. Du kan ringe på telefon 2266 6618 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail info@aroshaveservice.dk. Derpå finder vi frem til en god løsning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Aros Haveservice, CVR: 28038429